Kasse

Ofte stilte spørsmål

Når blir jeg belastet for min bestilling? 

Første kassen betales ved registrering av abonnement.
Deretter belaster vi i forbindelse med den ukentlige bestillingsfristen, det vil si en uke før selve leveringen.


Frister og endringer i abonnement

Fristen for å bestille/avbestille eller gjøre endringer på din levering (adresse, produkt eller fraktmetode) er mandager 23:59, uken i forkant av den aktuelle leveringen.
Hvis du etter frist ønsker å endre adressen på din neste levering, ta kontakt på [email protected] senest torsdag 12.00, uken før levering.

 

Bindingstid

Vår tjeneste er uten bindingstid. For avbestilling av en levering eller abonnement, gjelder den ukentlige fristen som er mandager kl. 23:59, uken i forkant av den aktuelle leveringen.
Du kan enkelt administrere leveringene i din personlige kalender under «Min Side».

 

Hvordan endrer jeg betalingsopplysninger?

Logg inn på «Min Side», klikk på fanen «Kontoopplysninger», klikk på «Legg til betalingsmetode».

 

Når mottar jeg matkassen?

Har du valgt hjemlevering som fraktmetode, vil du motta matkassen mandager mellom 16-21:00 (kan forekomme unntak ved helligdager).
På leveringsdagen vil du få tilsendt en tekstmelding med estimert leveringstid.

 

Hvordan kildesorterer jeg kjøleelementene?

Gel-Ice-posene inneholder vann og absorberende pulver, hele posen skal sorteres i restavfall.

For mer info om innhold, se matvaregodkjent EK-sertifikat:

EK Sertifikat Gel Ice
Produktinformasjon Gel Ice

 

Bruk av emballasje

Kokkeløren deler den store bekymringen vi har omkring plast som havner steder det absolutt ikke skal. Vi får ofte tilbakemeldinger om at vi benytter for mye plast, disse tar vi på største alvor. Her er grunnene for at vi benytter oss av dette utskjelte materialet:

Kokkeløren ønsker å bekjempe matsvinn som er en av de aller største miljøutfordringene vi står overfor i dag. For at råvarene skal holde seg best mulig og for at vi skal kunne porsjonere råvarene slik at du får akkurat det du trenger til middagen, verken mer eller mindre, er vi avhengige av å kunne pakke i plast. De aller fleste råvarer har lengre levetid pakket i plast.

Den klare anbefalingen fra renovasjonsetaten er å benytte plast som emballasje. Vi er på verdenstoppen i gjenvinning av plast, så lenge alle putter plasten i de blå posene som plasten hører hjemme i og IKKE kaster det andre steder, har vi kommet langt på vei. I Norge samler vi inn så mye som 95% av plastemballasjen.

100% nedbrytbart materiale, som i seg selv er en veldig bra ting, havner dessverre svært ofte sammen med plastemballasjen iom. at den er ofte er helt lik og ødelegger plastgjenvinningen.
Her er det dessverre ikke gode nok systemer i dag, men vi håper vi kan benytte oss mer av dette fremover.

Mange av våre kunder etterspør mer utstrakt bruk av papir i stedet for plast. Artikkelen under viser at papir er mindre miljøvennlig enn plastposer og svært mange råvarer har kort levetid pakket i papir. Papirposer avgir dobbelt så mye Co2-gasser når de produseres.

Kokkeløren er vårt ansvar bevisst og skal jobbe for de beste løsningene for miljøet.
Les også: Det er en myte at papirposene er bedre enn plast

 

Allergener

Kokkeløren har ikke mulighet til å tilpasse menyene for allergier. Alle råvarer merkes med påkrevde allergener, men vi kan ikke garantere for at spor av allergener ikke kan forekomme i råvarer som normalt ikke inneholder allergenet.

 

Endre passord

Du kan endre ditt passord ved å trykke på «Mistet passordet ditt?» eller ved å redigere passordet inne på din profil.
Hvis du ikke mottar e-posten med link til passordbytte i innboksen innen 2 minutter, sjekk søppelpost, eventuelt kontakt oss på [email protected]

 

Mistet oppskrifter

Oppskrifter for denne og forrige ukens meny finner du under fanen «SLIK FUNGERER DET».

 

 

 

Bestill vår matkasse

Vår matkasse er ny fra uke til uke. Den består av 3 middager med Norges beste lokale råvarer og alle ingredienser er ferdig porsjonert i perfekt mengde. Deilig enkelt. Fantastisk godt.