Vi er
KOKKELØRENE

Vi er en liten gjeng med et enormt stort hjerte for mat. Vi er opptatt av hvordan dyrene har det og hvordan maten blir laget. Slik kan vi tilby det beste Norge har av råvarer og gjøre deg til en stjerne på kjøkkenet. 

Kokkelørens gründere, molekylærbiolog Erik Wiklund, øre-nese-hals-lege Carl Jacob Solvåg, kokken Petter Wahl Sekne og arkitekten Paul Anders Hoen, hadde en klar visjon om å gjøre din matlagning litt enklere og bedre når de i april 2015 solgte den første Kokkelørkassen med lokale råvarer. Med på laget fra starten var også Rikke Mørck Os og Tore Heldal som jobber hver dag for å gjøre Norges beste matkasse enda bedre!

«Vi har sett dyrene, hilst på bøndene og sett produksjonslokalene. Norge har et av verdens beste dyrehold og det gjenspeiles i kvaliteten. Det er synd at vi her til lands nesten har vært blinde for det som gjør Norge til et helt eget «terroir,» nemlig klimaet, jordsmonnet og de lyse somrene».

Rikke Mørck Os, vår daglige leder, er juristen som ikke kunne holde fingrene fra grytene! Som helt nybakt jurist kastet hun seg ut på ukjent farvann og åpnet restaurant Bolivar på Majorstuen som hun drev i 7 år. Rikke elsker alt hun kan legge på grillen, men det er alt som er fett, fritert og confitert som virkelig gir henne tårer i øynene. Vår egen smørbukk drar gjerne til sin koie i Nordmarka for å fiske, fyre opp bål og sanke alt skogen byr på!

Tore Andre Heldal, vår kjøkkensjef,  har lang erfaring fra noen av Oslos mest kjente restauranter. Han var med på oppstarten av Ekebergrestauranten, har jobbet på Restaurant Eik, og før han kom til Kokkeløren var han kjøkkensjef på Operaen. Hos oss er han med på å utvikle våre ulike middagsretter, og dette er mannen som lager alle våre fantastiske marinader, majoneser, krydderblandinger, sauser og buljonger, helt fra bunn av. Tore er en dyktig fritidsfisker og det å se han filetere fisk til våre matkasser er en ren fryd!

Tobias Vatsgar er Kokkelørens sprudlende kundebehandler. Vår yngste medarbeider utdanner seg på BI når han ikke hjelper og veileder våre kunder. Han spiser aller helst Kokkelørmat, og når Tore står på kjøkkenet henger Tobias over grytene for å lære seg alt han kan om matlagning og kanskje få seg en liten smakebit.