Kasse

Vi er
KOKKELØRENE

Vi er en liten gjeng med et enormt stort hjerte for mat. Våre kokker lager  sauser og dressinger  fra bunnen av, porsjonerer perfekt og bruker de beste råvarene Norge har å by på , på den måten kan vi gjøre deg til en stjerne på kjøkkenet. 

Gjengen bak ideen til Kokkeløren er molekylærbiolog Erik Wiklund, øre-nese-hals-lege Carl Jacob Solvåg, kokken Petter Wahl Sekne og arkitekten Paul Anders Hoen. De hadde en klar visjon om å gjøre din matlagning litt enklere og bedre når de i april 2015 åpnet Kokkelør-butikken i Bygdøy allé 15. Med på laget fra starten var også Rikke Mørck Os og Tore Heldal. Rikke og Tore forvaltet ideen videre og skapte matkassen som dere kjenner den i dag. En prisvinnende matkasse, proppfull av de beste lokale råvarene, kokkelagde ingredienser- alt du trenger for å bli en stjerne på kjøkkenet!

Rikke Mørck Os, vår daglige leder, er juristen som ikke kunne holde fingrene fra grytene! Som helt nybakt jurist kastet hun seg ut på ukjent farvann og åpnet restaurant Bolivar på Majorstuen som hun drev i 7 år. Rikke elsker alt hun kan legge på grillen, men det er alt som er fett, fritert og confitert som virkelig gir henne tårer i øynene. Vår egen smørbukk drar gjerne til sin koie i Nordmarka for å fiske, fyre opp bål og sanke alt skogen byr på!

Tore Andre Heldal, vår kjøkkensjef,  har lang erfaring fra noen av Oslos mest kjente restauranter. Han var med på oppstarten av Ekebergrestauranten, har jobbet på Restaurant Eik, og før han kom til Kokkeløren var han kjøkkensjef på Operaen. Hos oss er han med på å utvikle våre ulike middagsretter, og dette er mannen bak våre fantastiske marinader, majoneser, krydderblandinger, sauser og buljonger. Tore er en dyktig fritidsfisker, så når han ikke passer på at produksjonen går på skinner, står han med fiskestanga og drømmer om den neste store ørreten!

Emelie Persson, er Kokkelørens sprudlende salgssjef, kundebehandler og logistikkansvarlig – her på Kokkeløren må man ha «mange hatter på».  Emelie er også å se rundt i de ulike Menybutikkene vi samarbeider med, hvor hun sprer matglede og kunnskap til kunder og butikkmedarbeidere. Emelie er sommelierè og har bakgrunn fra hotell-, restaurant- og fra vinbransjen. Det er få som kjenner Kokkeløren bedre enn Emelie som har vært kunde helt siden butikken i Bygdøy allé!

Jakob Grinvoll, er Kokkelørens tekniske sjef. Jakob sørger for at alle delene av våre operasjoner flyter smertefritt og sømløst fra et tekniske perspektiv. Jakob tar Kokkeløren videre, ruster oss for fremtiden og sørger for at vi er der vi skal være på nett, både internt og for våre kjære Kokkelører. Det er sikkert mange av dere som har vært i kontakt med hans blide og vennlige vesen, da han har vært Emelies stedfortreder i hennes permisjon. Vi er enormt glade for å ha Jakob med på laget!

Steinar Stillingen og Jurijs Nikitenko, er Tores «høyre hender» på kjøkkenet, begge har lang erfaring som kokker med lederansvar og har begge jobbet sammen med Tore fra tidligere. Steinar og Jurijs sørger for at alt av sauser, dressinger og marinader blir laget og porsjonert til perfeksjon, slik at du kan bli en stjerne på kjøkkenet! De er som to klipper på kjøkkenet- rock solid!

ONE TEAM, ONE MACHINE!